De anderen helpen de voordelen van frietkraam huren realiseren

U stuurt ons mail via deze website: prijsopgave vragen. U dan ook ontvangt ons email terug met een rekenvoorbeeld ofwel ons vrijblijvende prijsopgave en eventueel een optie op de gewenste datum. Na uw goedkeuring ontvangt u een bevestiging betreffende aanvullende informatie.

Om een beeld te oplopen met een ambiance, beschikken over we op een pagina foto's veel foto's aangebracht aangaande feesten daar waar wij weet geweest bestaan met onze mobiele patatkraam

Geeft u ons echt omvangrijk event? Vervolgens kunnen we tevens betreffende verscheidene patatkramen bij u dan ook op locatie komen. Al die patatkramen op uw partijtje voldoen aan een wettelijke hygiëne en veiligheidseisen.

U dan ook kan tot maximaal 4 weken voor de boekingsdatum kosteloos een datum schriftelijk wijzigen of een boeking annuleren.Buiten die termijn brengen wij 50% van het totale factuurbedrag in rekening.

We aankomen met onze frietkramen, welke allen voldoen aan de huidige eisen (HACCP) bij u dan ook op locatie. En immers door het gehele land. Daar wij een rustieke dekking beschikken over. Mogen wij op elke regio in Nederland een frietwagen onderhouden.

Wilt u ons frietwagen huren voor de trouwerij, feestelijkheid ofwel evenement? We motor rijden overal heen in Holland. En maken op locatie de lekkerste friet en snacks voor u klaar. U hoeft zelf louter doch te plezier hebben. Weet van € 500,- kan u dan ook een frietwagen huren. Met wat u maar wilt.

Wilt u behulpzame feiten over een onze frietwagen uit Brabant, neemt u dan ook dan aanraking op betreffende ons via telefoonnummer 0499-769002. Via ons mailadres leestip@snackmobiel.nl kan u ons tevens weet uw vragen stellen.

Frietfeest zorgt met haar mobiele frietkraam voor snackplezier op feestjes en partijen. Doch we zijn ook dikwijls aanwezig voor omvangrijke evenementen. Bekijk hieronder een kleine selectie met aansprekende evenementen daar waar Frietfeest met haar snackwagens aanwezig zal bestaan ofwel aanwezig was. 

Organiseert u dan ook binnenkort ons evenement ofwel feest en bent u hiervoor op speurtocht naar een frietkraam? Bij Werner betreffende Hoof Fun & Food kunt u dan ook terecht voor dit huren over ons stijlvolle en fijne frietkraam welke perfect is voor elke gelegenheid. Wij verhuren een frietkraam betreffende  de persoonlijk collegas.

De bediening op maat biedt u dan ook een afwisseling om ingrediënten voor ons te bestellen ofwel alleen aan te schaffen.

Betreffende ons assortiment van 6 soorten verse friet en ons asssortiment betreffende 26 soorten snacks met zoveel sauzen kan u dan ook met uw gasten zalig onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

Het is immers pas een geslaagd festiviteit wanneer daar ons Frietwagen aan huis betreffende Frietfestijn.nl kan zijn geweest.

Overige wensen juist wederom veel keuzemogelijkheden. Voor een ieder mag een aangepast menu geschapen geraken, waarop tevens een prijzen vriendelijk worden. In de meeste gevallen staat dit volgende op het menu:

Kortom, betreffende schransen knutselen in ons antieke caravan: ontstaan daar ook niet met. Doe dit jezelf en jouw potentiele klandizie alstublieft ook meer info niet met.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De anderen helpen de voordelen van frietkraam huren realiseren”

Leave a Reply

Gravatar